[ipxe-devel] IPXE and parallels on MAC

Patel, Kalpesh, US kapatel at randomhouse.com
Tue Apr 22 15:08:57 BST 2014


Looks like patch isn't addressing the cause. It consistently freezes just
as before.

I've attached the screenshot in case it can provide any clues or hints
(ISO was built with 'make bin/ipxe.iso DEBUG=intel' command).

Let me know the next step.

Thanks.

On 4/22/14 8:28 AM, "Michael Brown" <mcb30 at ipxe.org> wrote:

>On 18/04/14 18:37, Patel, Kalpesh, US wrote:
>>> If you haven't already found the IRC channel (#ipxe on Freenode), then
>>> give it a try: IRC is quite useful for interactive
>>> debugging-at-a-distance.
>>
>> I am signed in there so if you are there then ping me, Kalpesh.
>
>Following on from the IRC debugging session, where we found that we
>could work around the problem by disabling the check for INTEL_IRQ_TXDW
>and always unconditionally polling the TX ring:
>
>Could you try the attached patch against a clean current iPXE tree?
>This will cause iPXE to check for "TX queue empty" alongside "TX
>descriptor written back".  In theory this should be redundant; in
>practice it might work around what currently seems to be an emulation
>bug in the VM.
>
>Thanks,
>
>Michael
>
>



-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: default[9].png
Type: image/png
Size: 216336 bytes
Desc: default[9].png
URL: <http://lists.ipxe.org/pipermail/ipxe-devel/attachments/20140422/7ae6d58a/attachment-0001.png>


More information about the ipxe-devel mailing list