[ipxe-devel] HTTP Transfer does not timeout when transfer interrupted..

Post, Donald L UTAS Donald.Post at utas.utc.com
Mon Oct 6 05:12:09 BST 2014


Hi All,

In the following case it seems that an HTTP transfer does not time out and basically hangs forever (well a really long time).


*         iPXE client is set up to perform for an HTTP of a Linux system.

*         The root file system is fairly large and thus takes a bit to down load (say 15 seconds).

*         If there is a loss of link during the transfer, the transfer does not timeout but seems to hang

*         Even if the cable is reconnected (after a period of time long enough for the TCP connection to have timed out) the transfer does not continue.

My questions are:


1.       Is this the expected behavior?


2.       If not, is there a setting I need to set to enable the timeout and restart of the connection?

This is my boot script:

:boot_card
echo Sending DHCP request
dhcp net0 && isset \${filename} || goto boot_card
echo Booting using HTTP from \${dhcp-server} via net0
chain http://\${dhcp-server}/boot.php?moduleId=card1<http://$%7bdhcp-server%7d/boot.php?moduleId=card1> ||
ifclose net0 ||
goto boot_card


Thanks!

-Don




-------------------------------------------------------------------
Donald Post
United Technologies Corporation - Aerospace Systems
7 Technology Park Drive
Westford, MA 01886
ph: 978-490-2527

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ipxe.org/pipermail/ipxe-devel/attachments/20141006/180f1f8b/attachment-0001.html>


More information about the ipxe-devel mailing list